PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Kerk en Israël Kerk en Israël
Als ambtsdrager / kerkelijk werker heeft u afgelopen week waarschijnlijk het tweede nummer van het blad #protestant, ‘vakblad voor werkers in de Protestantse Kerk’ ontvangen (zie foto). Het blad is sinds begin dit jaar de opvolger van woord&weg.
Abonnees kregen tot eind vorig jaar naast woord&weg afwisselend de bladen Diakonia, Jong Protestant en Op Weg, 'ontmoeting met het jodendom' toegestuurd. Van deze drie tijdschriften gaat alleen Op Weg, 'ontmoeting met het jodendom', vooralsnog verder als zelfstandige uitgave.
 
Helaas wordt Op Weg niet meer standaard met #protestant meegestuurd. Daarmee is het bereik in één keer gedaald van 23.000 naar ca. 1.800 adressen. Wilt u dit blad (blijven) ontvangen, dan kunt u zich hiervoor eenvoudig aanmelden via het formulier onderaan deze webpagina. Een abonnement is helemaal gratis!
 
PS1. Als u iemand kent die geïnteresseerd is in de joods-christelijke relaties, zou u deze persoon dan op het blad ‘Op Weg’ willen attenderen?
 
PS2. Als u ‘Op Weg’ onlangs nog wel heeft ontvangen stond u in het systeem apart genoteerd, waarschijnlijk omdat u in het verleden geabonneerd was op Kerk & Israël Onderweg.
 
PS3. Voor wie het blad ‘Op Weg' nog niet kent, is het februarinummer als pdf bijgevoegd.
 
Met vriendelijke groet,
 
Willem Stolk
Classicale commissie Kerk & Israël ZH-Z
 
 
terug
 
 
 

Inloggen

Geschiedenis Gereformeerde Kerk Asperen
De geschiedenis van onze kerk, beschreven op de site Gereformeerdekerken.info  

Website gewijd aan de landelijke en regionale geschiedenis van de Gereformeerde Kerken in Nederland (GKN) 1834-2004. | Redactie: G.J. Kok, Groningen

https://gereformeerdekerken.info/2023/11/25/de-gereformeerde-kerk-te-asperen-1/

De Gereformeerde Kerk te Asperen (2) | Website gewijd aan de landelijke en regionale geschiedenis van de Gereformeerde Kerken in Nederland (GKN) 1834-2004. meer
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.