PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Kerk en Israël Kerk en Israël
Als ambtsdrager / kerkelijk werker heeft u afgelopen week waarschijnlijk het tweede nummer van het blad #protestant, ‘vakblad voor werkers in de Protestantse Kerk’ ontvangen (zie foto). Het blad is sinds begin dit jaar de opvolger van woord&weg.
Abonnees kregen tot eind vorig jaar naast woord&weg afwisselend de bladen Diakonia, Jong Protestant en Op Weg, 'ontmoeting met het jodendom' toegestuurd. Van deze drie tijdschriften gaat alleen Op Weg, 'ontmoeting met het jodendom', vooralsnog verder als zelfstandige uitgave.
 
Helaas wordt Op Weg niet meer standaard met #protestant meegestuurd. Daarmee is het bereik in één keer gedaald van 23.000 naar ca. 1.800 adressen. Wilt u dit blad (blijven) ontvangen, dan kunt u zich hiervoor eenvoudig aanmelden via het formulier onderaan deze webpagina. Een abonnement is helemaal gratis!
 
PS1. Als u iemand kent die geïnteresseerd is in de joods-christelijke relaties, zou u deze persoon dan op het blad ‘Op Weg’ willen attenderen?
 
PS2. Als u ‘Op Weg’ onlangs nog wel heeft ontvangen stond u in het systeem apart genoteerd, waarschijnlijk omdat u in het verleden geabonneerd was op Kerk & Israël Onderweg.
 
PS3. Voor wie het blad ‘Op Weg' nog niet kent, is het februarinummer als pdf bijgevoegd.
 
Met vriendelijke groet,
 
Willem Stolk
Classicale commissie Kerk & Israël ZH-Z
 
 
terug
 
 
 

Inloggen

OPROEP tot GEBED.
Tijdens de Tweede Wereldoorlog organiseerde een adviseur van premier Winston Churchill een groep mensen die elke avond op een vast uur stopten met wat ze aan het doen waren, om in gemeenschap te bidden voor vrede, veiligheid en zekerheid, en voor hen die in Engeland woonachtig zijn. Ze deden dit elke dag en het was alsof de stad niet geraakt werd, zo sterk was hun gebed. Het resultaat was zo wonderbaarlijk dat in korte tijd het bombardement stopte ! Nu organiseren we opnieuw, een groep mensen van verschillende nationaliteiten, om EEN MINUUT LANG te bidden voor de veiligheid van onze landen, voor een einde aan de problemen die ons onderdrukken en kwellen en dat God de beslissingen van onze heersers zal leiden. We ontmoeten elkaar op de volgende tijden: Spanje 16:00 uur Portugal 15:00 uur Canarische Eilanden 15:00 uur Costa Rica 20:00 uur Colombia 19:00 uur Nicaragua 20:00 uur Ecuador 19:00 uur Guatemala 20:00 uur Mexico 20:00 uur NEDERLAND 16:00 uur Panama 19:00 uur Honduras 18:00 uur El Salvador 20:00 uur Venezuela 18:00 uur Uruguay 17:00 uur Paraguay 17:00 uur Brazilië 18:00 uur Argentinië 17:00 uur Chili 17:00 uur Italië 16:00 uur Ik vraag u alstublieft om aan dit initiatief deel te nemen. We stoppen elke dag EEN MINUUT op de aangegeven tijden, OM GOD TE VRAGEN om vrede in de wereld, zodat conflicten kunnen eindigen en de rust wordt hersteld in alle naties van de aarde, en zodat gezinnen bij God hun veiligheid en redding zoeken. Als we de enorme kracht van gebed zouden begrijpen, zouden we versteld staan. Als u dit verzoek naar uw contacten kunt sturen, kunnen we God om een wonder vragen met ons gebed. ZET ELKE DAG DE WEKKER OP JE TELEFOON, op de tijd die voor je land is ingesteld, en bid een minuutje voor vrede. Dank, Gods Zegen, verenigd in gebed, 🙏🏻 ❤👍🏻
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.