PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Collectedoelen oktober 2023 Collectedoelen oktober 2023
Kinderen van de straatkinderendagopvang
Stichting Mahanaim zet zich in voor kansarme kinderen in Indonesië. Het leven in Indonesië is voor een aantal groepen een kwestie van overleven. Denk aan ongeletterde straatkinderen, éénoudergezinnen, weeskinderen en jongeren met een beperking. Een sociaal vangnet is er voor deze kinderen en jongeren niet. Stichting Mahanaim heeft om die reden een straatkinderen dagopvang in het leven geroepen.
Op de dagopvang leren de straatkinderen gratis lezen, schrijven, rekenen, Engels en creatieve vaardigheden. Bijbelse waarden en normen worden met de kinderen gedeeld middels verhalen met een moraal. De ouders ondersteunt Mahanaim met opvoedadvies en op z’n tijd met voedselpakketten. Zondag 22 oktober word er gecollecteerd voor de straatkinderen dagopvang. Alvast hartelijk dank voor uw ondersteuning!
 
terug
 
 
 

Inloggen

In memoriam Germa Rietberg
In memoriam Germa Rietberg
 
Geschiedenis Gereformeerde Kerk Asperen
De geschiedenis van onze kerk, beschreven op de site Gereformeerdekerken.info  

Website gewijd aan de landelijke en regionale geschiedenis van de Gereformeerde Kerken in Nederland (GKN) 1834-2004. | Redactie: G.J. Kok, Groningen

https://gereformeerdekerken.info/2023/11/25/de-gereformeerde-kerk-te-asperen-1/

De Gereformeerde Kerk te Asperen (2) | Website gewijd aan de landelijke en regionale geschiedenis van de Gereformeerde Kerken in Nederland (GKN) 1834-2004. meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.