PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
CORONANIEUWS CORONANIEUWS
Beste gemeenteleden en gasten.
Aanstaande zondag 19 september houden we startzondag bij de Wiel. Daar kunnen we, zonder beperkingen, maar nog even op gepaste afstand van elkaar, bij elkeer komen. U bent van harte welkom. De dienst begint om 09.30 uur.

Het ziet er naar uit dat wij vanaf 26 september weer gewoon naar de kerk kunnen. Op 20 september volgt nog advies van de PKN. Dat wachten we nog af en daarna zullen wij u via de weekbrief en deze site informeren over de gevolgen. Wij zien er erg naar uit om u allen weer te ontmoeten.

Als u nog wat terughoudend bent kunt de vieringen vanuit onze kerk direct of later beluisteren via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1202
Ook kunt u de diensten met beeld meebeleven of later bekijken.
Ga daarvoor naar 
https://www.youtube.com/channel/UCgW8p8Yt6W7APfHo4XTmmFg 
Als u een dienst fysiek wilt bezoeken dan kunt u dat melden aan Marguerithe Brouwer  via 
marguerithebrouwer@gmail.com .
terug
 
 
 

Inloggen

Uitbreiding kerkbezoek
 

Het wordt weer steeds gezelliger in de diensten en bij het koffiedrinken na de dienst. We kunnen en mogen weer met meer gemeenteleden en gasten (wel 25) in de kerkzaal. Kinderen tellen natuurlijk altijd mee maar worden voor het aantal kerkgangers niet meegeteld. Het zingen begint steeds meer als vanouds te klinken. Dat voelt echt goed. We ventileren goed en dan kan het, volgens de PKN en het RIVM, prima. Dus jullie zijn van harte welkom. We moeten ons nog wel opgeven bij Marguerithe Brouwer via de mail marguerithebrouwer@gmail.com of met een appje naar 0623009743. 

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.