PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Collecte-doelen januari 2024 Collecte-doelen januari 2024
Doelcollecte 1 januari is voor de diaconie.

Doelcollecte 7 januari is voor Joy For Children
Joy for Children helpt kansarme kinderen in India. Er zijn een zevental zorg- en onderwijscentra operationeel. In deze centra voorziet Joy for Children de kinderen van kleding, voeding, onderwijs en medische zorg. Tevens zorgt de stichting voor goede sanitaire- en watervoorzieningen. Al het geld dat binnenkomt wordt volledig besteed aan de kinderen. Alle organisatie eromheen is vrijwilligerswerk.

Doelcollecte 14 januari is voor KIA binnenlands diaconaat
Armoede is een groeiend probleem in Nederland: een miljoen mensen kan de eindjes nauwelijks aan elkaar knopen. Met de actie Samen tegen armoede staan kerkelijke gemeenten, gefaciliteerd door Kerk in Actie, op tegen armoede in Nederland.

Doelcollecte 21 januari is voor het Leger des Heils
Hulp verlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. We strijden tegen alles wat het leven kapot maakt: armoede, onrecht, verslaving, eenzaamheid, uitsluiting en zinloosheid. Er is een breed zorg aanbod.

Doelcollecte 28 januari is voor het eigen jeugdwerk.
terug
 
 
 

Inloggen

In memoriam Germa Rietberg
In memoriam Germa Rietberg
 
Geschiedenis Gereformeerde Kerk Asperen
De geschiedenis van onze kerk, beschreven op de site Gereformeerdekerken.info  

Website gewijd aan de landelijke en regionale geschiedenis van de Gereformeerde Kerken in Nederland (GKN) 1834-2004. | Redactie: G.J. Kok, Groningen

https://gereformeerdekerken.info/2023/11/25/de-gereformeerde-kerk-te-asperen-1/

De Gereformeerde Kerk te Asperen (2) | Website gewijd aan de landelijke en regionale geschiedenis van de Gereformeerde Kerken in Nederland (GKN) 1834-2004. meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.