PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Kerkenraad 2022/2023 Kerkenraad 2022/2023
De kerkenraad is als volgt samengesteld:

Voorganger:........................................................ ...ds. Klaas Jelle Faber

Preses:.....................................................................vacant

Scriba: .................................................................. .. Rinus Broekhoff

Pastorale ouderlingen:............................................Gerda en Johan Kerbel / Kerbel- Müller en Rindert Brouwer.

Jeugdouderling:...................................................... Jan van Ooijen

Diaconie:..................................................................Irene Hoogenhuijzen, Arie Bronkhorst,  Arie van Loopik, Teus de Keijzer

Ouderlingen kerkrentmeester: ..............................Willy van Loopik, Martin Bijl
Zij worden in de uitvoering van hun werk bijgestaan door Jan Temminck (penningmeester).

De kleine kerkenraad bestaat uit::
Één persoon per discipline  en in ieder geval
De preses, de voorganger, een pastoraal ouderling, de jeugdouderling en de scriba.
De kleine kerknraad vergadert volgens schema, in de regel elke 6 weken, op woensdag  vanaf 19.30 uur in de Rank of digitaal. Er is om 19 uur altijd iemand van de kerkenraad aanwezig voor uw vragen of suggesties. Voor data, zie de weekbrief.
De voltallige kerkenraad komt 3 maal, en zo nodig vaker, per kerkelijk seizoen bij elkaar.

Het DB regelt dagelijkse zaken namens de kerkenraad.
Huidige samenstelling: Johan Kerbel, Jan van Ooijen en Rinus Broekhoff. Voor vragen kunt u een half uur voorafgaand van elke kerkenraadsvergadering terecht in de Rank. Daarnaast kunt u hen natuurlijk altijd bereiken via uw wijkouderling of d.m.v. een brief of een mail aan de scriba, brievenbus bij de kerk of via scribagkasperen@gmail.com.

 
terug
 
 
 

Inloggen

Startzondag 11 september
Startzondag: zondag 11 september: AAN TAFEL!!! Zondag 11 september is het Startzondag! We hopen weer op een feestelijke manier het nieuwe seizoen in te luiden! Zoals jullie inmiddels weten, wordt de Startzondag dit jaar in en rondom de kerk gehouden. De Startzondag begint om 9.30 uur met de Startdienst. Thema van de dienst (en zondag) is: AAN TAFEL!!! Dit is ook het jaarthema van de landelijke kerk.  Aan de dienst wordt muzikaal meegewerkt door organist Jan van Dijk, maar ook een zanggroepje van gemeenteleden zal medewerking verlenen! Na de dienst gaan we koffie, thee en limonade drinken met natuurlijk iets lekkers erbij. Vervolgens zijn er enkele leuke workshops/activiteiten waar u/jij uit kunt kiezen: Zingen, Kunst Kijken en (grote) Tafelspellen. Na de workshops gaan we dan met de woorden van ons jaarthema: ‘Aan Tafel’ Voor de maaltijd vragen we jullie hulp. We willen namelijk weer een zogenaamde ‘Potluck’ organiseren. Bij een ‘potluck’ neemt iedereen iets te eten mee wat dan wordt gedeeld met alle andere aanwezigen. Zo krijgen we waarschijnlijk een heel gevarieerde maaltijd! Dus… u kunt vast gaan nadenken over wat u mee zou kunnen nemen (-; Let op: het moeten GEEN gerechten zijn die weer opgewarmd moeten worden… Ter inspiratie: diverse salades, diverse soorten brood, drumsticks, gehaktballetjes, pannenkoeken, hartige taart etc. Van ervaringsdeskundigen (ha, ha) heb ik verder vernomen dat het wijs is iets mee te nemen wat ruim voldoende is voor het aantal personen waar je mee komt (ongeveer 1,5 keer zoveel). Rond 14.00 uur zal de Startzondag ongeveer afgelopen zijn. We hopen dat u/jij allemaal komt! Hoe gaaf is het om met zoveel mogelijk mensen het nieuwe seizoen feestelijk te starten. Mocht u/jij nog iets willen betekenen in de voorbereiding… schroom niet en bel, app of mail me.. Neem een bloem mee naar de Startzondag! Op de Startzondag van 11 september willen we als gemeente zelf een aantal boeketten formeren die we als groet van de gemeente weg kunnen brengen. Daarom willen wij jullie vragen om die zondagmorgen een ‘losse’ bloem mee te nemen naar de kerk. Het mogen ook meerdere losse bloemen zijn (-; We hopen natuurlijk dat iedereen meedoet en dat we met al die bloemen heel veelkleurige boeketten kunnen maken!
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.