Protestantse Kerk in Nederland
Gereformeerde Kerk Asperen
 
 
Reis naar Israël. Reis naar Israël.
Heeft u altijd al een reis naar Israël willen maken? Of zou u weer een keer willen gaan en nieuwe dingen willen zien en horen? Dan is dit uw kans. Volgend jaar organiseer ik, ds. Peter van den Berg van de Hervormde gemeente te Asperen weer een mooie reis naar Israël. Deze zal plaatsvinden na de Pinksteren van woensdag 3 t/m donderdag 11 juni. We gaan deze keer mooie en interessante plaatsen bezoeken in de Negev-woestijn in het zuiden. Langs de Dode Zee bezoeken we o.a. het beroemde Massada. In en rond Jeruzalem gaan we onder andere de Oude Stad, de Olijfberg, de graftuin, de geheime tunnels onder de Klaagmuur en Yad Vashem bezoeken. Dan reizen we door de Jordaanvallei naar Galilea in het noorden, waar we onder andere Kapernaum, Nazareth en Megiddo zullen bezoeken, op het meer van Galilea zullen varen en een rit over de Golanhoogte zullen maken. Ondertussen zullen de gids en ik heel veel vertellen over het land, de geschiedenis van Israël, de Joodse traditie, etc. etc. Ik ga mijn best doen om er weer een onvergetelijke, interessante en gezellige reis van te maken. Wanneer u mee zou willen, kunt u dat aan mij kenbaar maken door een mail te sturen naar pgivandenberg@gmail.com of te bellen voor nadere info op 0345-612861.
terug
 
 
 
 

KoffiePlus-avond
datum en tijdstip 28-09-2020 om 20.00 uur
meer details

Open Kerkzaal voor iedereen
datum en tijdstip 30-09-2020 om 19.00 uur
meer details

KoffiePlus-middag
datum en tijdstip 05-10-2020 om 14.00 uur
meer details

Gemeente-avond
datum en tijdstip 05-10-2020 om 19.30 uur
meer details

 
"STILTEMOMENT".
OPEN KERK.
Elke woensdagavond is de kerkzaal een uurtje open voor iedereen die gewoon even behoefte heeft aan stilte.
Even tot rust komen om na te denken, te mediteren, te bidden of een kaarsje aan te steken.
Voel je vrij om er gebruik van te maken en vertel het ook aan anderen. Het is zeker ook bedoeld voor mensen van 'buiten'.
De openstelling van de kerkzaal is vanaf vandaag iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.
Iedere eerste woensdag van de maand is er aansluitend van 20:00 tot 20:30 uur een speciale stilteviering waar iedereen van harte welkom.
Uiteraard met inachtneming van de coronarichtlijnen.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.