PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Zondagsbrief Zondagsbrief

Daarop staat de actuele informatie over het reilen en zeilen van de gemeente. Elke week wordt er op vrijdag een digitale zondagsbreif verstuurd naar alle leden en belangstellenden.
Gemeenteleden die geen computer o.i.d. hebben krijgen hem op papier in de brievenbus. Als we weer gewone kerkdiensten mogen houden is er ook een aantal exemplaren in de hal van de Rank. Deze zondagsbrieven worden om privacyredenen niet op deze site getoond.

Mocht u de zondagsbrief via mail willen ontvangen dan kunt u een berichtje sturen naar cor.vanooijen@gmail.com .

 
INFORMATIE. INFORMATIE.

INFORMATIE.

Zo heette ons kerkblad. In december 2020 is het laatste papieren exemplaar verschenen. Vanaf heden kunt u alle informatie over de gemeente op de zondagsbrief en deze website vinden. Voor leden is een besloten deel van de website aangemaakt. Om daar gebruik van de kunnen maken heeft u toestemming nodig van de webbeheerder.
Als u gemeentelid bent en u wilt toegang tot de ledenpagina, dan kunt u een mail sturen naar gkasperen@gmail.com of scribagkasperen@gmail.com of een appje naar 0657290583.

 

 
 
 

Inloggen

"STILTEMOMENT".
OPEN KERK. (Door aangescherpte coronarichtlijnen tijdelijk niet mogelijk)
Elke woensdagavond is de kerkzaal een uurtje open voor iedereen die gewoon even behoefte heeft aan stilte.
Even tot rust komen, om na te denken, te mediteren, te bidden of een kaarsje aan te steken.
Voel je vrij om er gebruik van te maken en vertel het ook aan anderen. Het is zeker ook bedoeld voor mensen van 'buiten'.
De openstelling van de kerkzaal is vanaf vandaag iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.
Iedere eerste woensdag van de maand is er aansluitend van 20:00 tot 20:30 uur een speciale stilteviering waar iedereen van harte welkom is.
Uiteraard met inachtneming van de coronarichtlijnen.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.