PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
DIACONIE/ZWO NIEUWS september 2020 DIACONIE/ZWO NIEUWS september 2020
Collectedoelen van september:

6 september Diaconie

13 september JOP Bouwen aan jeugdwerk
Elk kind en iedere jongere weet zich geliefd door God. Dat is het verlangen van Jong Protestant (JOP). JOP zet zich in voor kinderen, jongeren en hun ouders. Daarom ondersteunt JOP vrijwilligers en professionals in het jeugdwerk binnen de Protestantse Kerk, zodat gemeenten een vindplaats kunnen zijn van geloof, hoop en liefde, voor alle generaties.

20 september eigen jeugdwerk

27 september Vredesweek Op veel plaatsen in de wereld verlangen mensen naar vrede. Mensen die voor bruut geweld moeten vluchten. Mensen die nergens welkom zijn of niet gehoord worden. Als Protestantse Kerk willen we er voor hen zijn. Door praktische hulp of een luisterend oor te bieden. Door vredesactivisten in oorlogsgebieden te ondersteunen en door onrecht aan de kaak te stellen. In de Vredesweek vragen Kerk in Actie en PAX daar met klem aandacht en financiële steun voor.

Namens de Diaconie, Ina Mol
terug
 
 
 

Inloggen

"STILTEMOMENT".
OPEN KERK. (Door aangescherpte coronarichtlijnen tijdelijk niet mogelijk)
Elke woensdagavond is de kerkzaal een uurtje open voor iedereen die gewoon even behoefte heeft aan stilte.
Even tot rust komen, om na te denken, te mediteren, te bidden of een kaarsje aan te steken.
Voel je vrij om er gebruik van te maken en vertel het ook aan anderen. Het is zeker ook bedoeld voor mensen van 'buiten'.
De openstelling van de kerkzaal is vanaf vandaag iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.
Iedere eerste woensdag van de maand is er aansluitend van 20:00 tot 20:30 uur een speciale stilteviering waar iedereen van harte welkom is.
Uiteraard met inachtneming van de coronarichtlijnen.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.