Protestantse Kerk in Nederland
Gereformeerde Kerk Asperen
 
 
DIACONIE/ZWO NIEUWS juli/aug 2020 DIACONIE/ZWO NIEUWS juli/aug 2020
Collecte 5 juli: orgelfonds
Collecte 12 juli: gezinsdienst
Collecte 19 juli: diaconie
Collecte 26 juli: onderhoudsfonds
Collecte 2 augustus: Nederlands Bijbelgenootschap:
Het NBG brengt de Bijbel dichtbij. Onze missie is dat iedereen wereldwijd de Bijbel kan ontdekken, ervaren en doorgeven. Het NBG vertaalt en verspreidt de Bijbel. Dit is wat we dankzij leden en donateurs doen.
Collecte 9 augustus: eigen kliederkerk
Collecte 16 augustus: eigen evangelisatiewerk
Collecte 23 augustus: orgelfonds
Avondmaalscollecte 30 augustus:
Avondmaalscollecte is bestemd voor Nadine Balke die op de Molukken werkt. Kinderen op de Molukken verdienen onze aandacht. Stichting Mahanaim zet zich in voor speciale kinderen in Indonesië, hoofdzakelijk op de Molukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan weeskinderen, verwaarloosde kinderen, minder bedeelde kinderen en kinderen met een beperking.
Mede door het ondersteunen van kinderen in nood, kunnen we de toekomst van ontwikkelingsgebieden zoals op de Molukken ten goede beïnvloeden. Ieder kind verdient onze zorg en aandacht en een eerlijke kans om een volwaardige burger te worden.
Met weinig middelen en relatief weinig geld kunnen we de kinderen en gezinnen in Indonesië ondersteuning bieden.
Helpt u mee?
Alle collecten worden van harte bij u aanbevolen. Zolang we nog niet kunnen collecteren in de kerk willen we vragen om deze doelen toch te steunen door een bedrag over te maken op de rekening van de Gereformeerde Kerk.
Hou vol in het geven van uw gaven.

Namens de diaconie al vast bedankt,
Teus de Keijzer
1
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst via YOUTUBE
datum en tijdstip 09-08-2020 om 09.30 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.