PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
CORONANIEUWS CORONANIEUWS
Beste gemeenteleden, zusters en broeders,
 
Het corona-virus houdt de hele wereld bezig, en het raakt iedereen, ook onze gemeente. De kerkenraad heeft besloten om de richtlijnen van de PKN en RIVM te volgen. Daarom zullen alle kerkdiensten en activiteiten in elk geval tot 6 april vervallen. Dat wil zeggen: 
 
Er zijn geen kerkdiensten op 22, 29 maart en 5 april. En ook alle andere geplande activiteiten worden even stilgezet.
De komende zondagen zal er vanuit onze kerk, of vanuit een andere gemeente (hierover zullen wij u tijdig informeren), telkens een kerkdienst zijn (10.00 uur). Voor zover mogelijk zal daarin ook aandacht zijn voor het Paasproject van de kindernevendienst. Zo schuilen we – nu deze gure wind over de wereld waait – weg ‘als vogels in het riet’ rond de verhalen die geschreven staan, zoals Lied 274 het zo mooi zegt. We blijven samenkomen rond de Schriften, al is het dan niet fysiek. Zo zoeken we warmte en beschutting onder de vleugels van de ENE en hopen we ook de onderlinge verbondenheid en saamhorigheid te kunnen blijven ervaren.
U kunt de vieringen vanuit onze kerk live beluisteren of later terug luisteren via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1202

 

Daarnaast verzorgt de Protestantse Kerk Nederland in samenwerking met de EO de komende zondagen meditaties op televisie ter vervanging van de kerkdiensten die niet doorgaan. Deze worden uitgezonden op NPO2 om 9.20 uur.
terug
 
 
40dagentijd.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.