PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
CORONANIEUWS CORONANIEUWS
Beste gemeenteleden en gasten.
 
Het corona-virus houdt de hele wereld nog steeds in zijn greep. Het raakt iedereen en ook onze gemeente. Gelukkig zijn er steeds meer versoepelingen mogelijk. De kerkenraad heeft besloten om de richtlijnen van de PKN en het RIVM te volgen. 

Dat wil zeggen: 
U kunt de kerkdiensten, zonder dat u zich vooraf hebt gemeld of een functie heeft, niet fysiek bezoeken.
Wij blijven natuurlijk elke zondag in onze kerk een kerkdienst verzorgen (zomertijd 09.30 uur, wintertijd 10.00 uur).  Gelukkig mag er weer gezongen worden.
We blijven op deze manier "samenkomen" rond de Schriften, al is het dan niet voor iedereen fysiek. Zo zoeken we warmte en beschutting onder de vleugels van GOD en hopen we ook de onderlinge verbondenheid en saamhorigheid te blijven ervaren.
U kunt de vieringen vanuit onze kerk direct of later beluisteren via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1202
Ook kunt u de diensten met beeld meebeleven of later bekijken.
Ga daarvoor naar 
https://www.youtube.com/channel/UCgW8p8Yt6W7APfHo4XTmmFg 
Met ingang van de dienst van 26 juni mogen we weer iets versoepelen. Een beperkt maar steeds groter aantal mensen mag de kerkdienst bezoeken.
Als u een dienst fysiek wilt bezoeken dan kunt u dat melden aan Marguerithe Brouwer  via 
marguerithebrouwer@gmail.com .
terug
 
 
 

Inloggen

Uitbreiding kerkbezoek
 

Het wordt weer steeds gezelliger in de diensten en bij het koffiedrinken na de dienst. We kunnen en mogen weer met meer gemeenteleden en gasten (wel 25) in de kerkzaal. Kinderen tellen natuurlijk altijd mee maar worden voor het aantal kerkgangers niet meegeteld. Het zingen begint steeds meer als vanouds te klinken. Dat voelt echt goed. We ventileren goed en dan kan het, volgens de PKN en het RIVM, prima. Dus jullie zijn van harte welkom. We moeten ons nog wel opgeven bij Marguerithe Brouwer via de mail marguerithebrouwer@gmail.com of met een appje naar 0623009743. 

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.