Protestantse Kerk in Nederland
Gereformeerde Kerk Asperen
 
 
CORONANIEUWS CORONANIEUWS
Beste gemeenteleden, zusters en broeders, gasten.
 
Het corona-virus houdt de hele wereld bezig, en het raakt iedereen, ook onze gemeente. De kerkenraad heeft besloten om de richtlijnen van de PKN en RIVM te volgen. 

Dat wil zeggen: 
 U kunt de kerkdiensten, zonder dat u uitgenodigd bent, niet fysiek bezoeken. Veel alle andere activiteiten worden of even stilgezet of vinden aangepast doorgang. Daarover wordt u via de zondagsbrief en deze website geïnformeerd.
De komende tijd zal er elke zondag vanuit onze kerk een kerkdienst zijn (09.30 uur).  Een klein zanggroepje zal de zang verzorgen.
Zo schuilen we – nu deze gure wind over de wereld waait – weg ‘als vogels in het riet’ rond de verhalen die geschreven staan, zoals Lied 274 het zo mooi zegt. We blijven samenkomen rond de Schriften, al is het dan niet fysiek. Zo zoeken we warmte en beschutting onder de vleugels van de ENE en hopen we ook de onderlinge verbondenheid en saamhorigheid te kunnen blijven ervaren.
U kunt de vieringen vanuit onze kerk live of later beluisteren via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1202
Ook kunt u de diensten ook met beeld meebeleven of later bekijken. Ga daarvoor naar 
https://www.youtube.com/channel/UCgW8p8Yt6W7APfHo4XTmmFg 
terug
 
 
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.