PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Collectedoelen augustus 2022 Collectedoelen augustus 2022

07-08-2022 collecte diaconie

14-08-2022 collecte Zending Egypte
Op het uitgestrekte platteland van Egypte is er veel armoede. Met een groot ontwikkelingsprogramma motiveert de Koptisch-Orthodoxe kerk de dorpelingen om hun armoede zelf te lijf te gaan en te werken aan een betere toekomst. In elk dorp werkt de kerk drie tot vijf jaar lang samen met de inwoners aan betere gezondheidszorg, onderwijs en werkgelegenheid. Er worden ook alfabetiseringscursussen georganiseerd, ondernemers kunnen kleine kredieten afsluiten en huizen worden gerepareerd.

21-08-2022 collecte Eigen jeugdwerk
Waar onder; kliederkerk, kindernevendienst , first rock, 15 plus groep, en de catechisatie.

28-08-2022  collecte van Mahanaim van Nadine Balke.

Om aan onze missie te kunnen voldoen zijn wij actief in fondsenwerving, onder meer door het organiseren van benefit activiteiten. We willen daadkrachtig en oplossingsgericht zijn. Wij zorgen ervoor dat de fondswerving -  en sponsorgelden op transparante wijze en integraal hun eindbestemming bereiken. Middels deze projecten beogen wij de volgende doelen te bereiken:​‘Het bevorderen van lichamelijk, geestelijk en sociaal-welzijn van kinderen in Indonesië met name op de Molukken. Het gaat om het welzijn van kinderen die op welke manier dan ook achtergesteld zijn. Dit doel tracht Mahanaim te verwezenlijken middels het financieel ondersteunen van kinderprojecten waarin hulp geboden wordt in de meest uiteenlopende vormen. Dit doet de stichting door het werven van fondsen, het geven van voorlichting en informatie onder andere in Nederland. Bijvoorbeeld op scholen, in kerken met betrouwbare partners in Indonesië en in Nederland.’​

terug
 
 
 

Inloggen

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.